Estàs cercant feina? Connectem!

 

Connectem, 1ª Jornada de Networking Laboral, 9 d’octubre a Lleida

 

Connectar és com obrir una porta cap a noves oportunitats, les xarxes de contactes es multipliquen per cada connexió nova que fem. Això ja ho vam aprendre fa temps amb la teoria dels 6 graus i amb Linkedin.

 

Basant-nos en aquesta riquesa de fer créixer la xarxa i de les sinergies que es poden crear trobant un pont d’encontre, el proper dia 9 d’octubre es durà a terme a Lleida la 1ª Jornada de Networking Laboral Connectem, organitzada pel Ajuntament de Lleida, Fundación Santa María La Real, Fundación Telefónica, Lanzaderas de empleo y emprendimiento, Global Lleida, Cambra de Comerç de Lleida i Lanzadera Lleida.

 

L’event consistirà en donar l’oportunitat de que empreses, professionals i persones en cerca activa de feina comparteixin una sessió en la qual es parlarà del personal pitch, el perfil professional més buscat per les empreses del nostre entonr e sobre la creació de oportunitats. A més, hi haurà temps per a fer una ronda de entrevistes ràpides i per a crear el clima apropiat per a que es generi la connexió de què parlàvem.

 

Com a candidat, l’event et serà beneficiós per a conèixer empreses i eines que t’ajudin amb la cerca de feina, per a ampliar la xarxa i per a fer-te visible a l’entorn professional. Per a fer la pre-inscripció entra aquí.

Connectem! Sí?