Empresari, no et perdis Connectem, 1ª Jornada de Networking Laboral

 

Connectem, 9 d’octubre, de 9.00 h a 13.00 h. Sala Alfred Perenya (Lleida)

Com a empresa o empresari, aquesta jornada és una molt bona oportunitat per conèixer els diverses programes per cercar candidats, per compartir experiències amb altres empreses i per a ampliar la xarxa de contactes empresarials i de perfils professionals. Per a fer la inscripció, descarrega el formulari d’inscripció aquí i envieu-lo a imo@paeria.es

 

Connectar és com obrir una porta cap a noves oportunitats, les xarxes de contactes es multipliquen per cada connexió nova que fem. Això ja ho vam aprendre fa temps amb la teoria dels 6 graus i amb Linkedin.

Basant-nos en aquesta riquesa de fer créixer la xarxa i de les sinergies que es poden crear trobant un punt de trobada, el proper dia 9 d’octubre es durà a terme a Lleida la 1ª Jornada de Networking Laboral Connectem, organitzada pel Ajuntament de Lleida, Fundación Santa María La Real, Fundación Telefónica, Lanzaderas de empleo y emprendimiento, Global Lleida, Cambra de Comerç de Lleida i Lanzadera Lleida.

 

L’event consistirà en donar l’oportunitat de que empreses, professionals i persones en cerca activa de feina comparteixin una sessió en la qual es parlarà del personal pitch, el perfil professional més demanat per les empreses del nostre entorn i sobre la creació de oportunitats. A més, hi haurà temps per a fer una ronda d'entrevistes ràpides i per a crear el clima apropiat per a que es generi la connexió què parlàvem.  

Connectem! Sí?